Manifiesto

Ideem, creem, fabriquem: produïm.

Un grup de treballadors i creadors dedicats a la producció audiovisual que residim a la Comunitat Valenciana, ens hem associat amb la necessitat de compartir, investigar i crear metodologies, projectes i productes que aconsegueixin posicionar al sector audiovisual en un lloc destacat dins de les indústries culturals. Un posicionament que permeta afermar una indústria considerada estratègica, capaç de generar talent, teixit productiu i ocupació a la Comunitat Valenciana.

Creiem que els productors són els elements imprescindibles que amalgamen totes les energies del procés audiovisual per crear una obra amb identitat pròpia i projecció pública. Per això, entenem que els productors han de conèixer des de la trinxera, cadascun dels aspectes i necessitats dels diferents departaments i totes aquelles accions que han de succeir per a la realització, venda i distribució d’un projecte.

Volem influir en com produir, en la creació de polítiques públiques al servei de la societat, en la dignificació dels diferents oficis de la nostra indústria, en la creació i consolidació d’una indústria cultural, i volem aconseguir amb les nostres pel·lícules, documentals, programes i sèries, el reconeixement i identificació dels nostres conciutadans.

Considerem que els continguts i produccions audiovisuals són una de les eines més potents per a la creació del pensament, l’educació i el gaudi, i que han de constituir-se com a instrument indispensable per a la creació d’una societat nova en la qual el compromís amb les persones sigua l’ocupació principal. Per això ens hem associat, per col·laborar en la reconstrucció del sector audiovisual i imaginar un futur.

 

AVANT
Hivern 2016