Single Blog Title

This is a single blog caption

Col.laborem amb EDAV i Fundació SGAE en la III edició del ‘One to One’

Un any més, AVANT participa, juntament amb les associacions valencianes de productors PAVAVEPA i AVAPI, en la tercera edició de la jornada professional ‘One to One‘, organitzada per l’associació EDAV (Escriptors de l’Audiovisual) i la Fundació SGAE.

L’esdeveniment, que tindrà lloc el dia 5 de juliol a les 12h en la Sala SGAE de València, comptarà amb una dotzena de productors que valoraran els projectes d’un grup de guionistes valencians, seleccionats prèviament. Amb un pitch de cinc minuts de durada màxima, els autors presentaran públicament els seus projectes i els productors convidats obtindran una visió global de cadascun. Posteriorment, podran sol.licitar-los una reunió si algun projecte els ha resultat interessant. Com a complement d’aquesta sessió, a la vesprada, se celebraran les reunions one to one (un a un), amb una agenda tancada prèviament segons les preferències dels autors i productors.

D’aquesta manera, s’han seleccionat 8 projectes de ficció cinematogràfica (llargmetratges) i 4 projectes per a televisió: 2 minisèries i 2 formats televisius (una sitcome i un programa d’esquetxos).

Segons els organitzadors, aquesta activitat “facilitarà el posicionament del treball dels guionistes valencians en el panorama nacional i la producció de projectes de qualitat on es valore el guió com a punt inicial en tota obra audiovisual”.

Més informació: www.edav.es

portada one to one