Single Blog Title

This is a single blog caption

Bon Dia Comunicació i VESSMEDIA, nous socis d’ AVANT

Finalitzem aquest mes de juny donant la benvinguda a AVANT a dos nous socis: Bon Dia Comunicació i VESSMEDIA.

Bon Dia Comunicació

Bon Dia Comunicació és una empresa d’avantguarda en el desenvolupament de projectes integrals de televisió, vídeo i Internet, que ofereix solucions que contemplen el cicle complet de cada projecte: la planificació, el disseny i l’execució.

Entre els seus serveis, Bon Dia Comunicació ofereix solucions globals de gestió, producció i distribució de continguts audiovisuals per Internet; s’encarrega del desenvolupament web i manteniment amb continguts; realitza vídeos corporatius;col·labora amb agències de publicitat de tot l’estat donant suport tècnic i professional en la creació d’espots publicitaris; a més, disposa de recursos tècnics i humans per a realitzar retransmissions i produccions per a televisió.

Actualment, l’empresa realitza la producció de la Televisió Web “CECOVA.TV” i està focalitzada en la investigació i desenvolupament de nous formats i productes audiovisuals adaptats als nous usos i dispositius multimèdia.

www.bondiacomunicacio.com

VESSMEDIA

VESSMEDIA neix amb el propòsit de donar servei a les agències de publicitat en les seues produccions audiovisuals en qualsevol mitjà.

La seua trajectòria es desenvolupa, sobretot, a l’àmbit de la publicitat per a TV i xarxes socials. VESSMEDIA ha produït centenars d’espots, tant nacionals com internacionals per a tot tipus d’agències treballant amb grans marques com AMSTEL, IKEA, ELECTRONIC ARTS, COCA-COLA, SONY MUSIC, PEPSI, MIZUNO, VALENCIA CF, HISENSE i ENERGY SISTEM entre altres.

A més, VESSMEDIA ha rebut multitud de premis i nominacions en festivals audiovisuals, entre el que es troben: Epica Awards Europe  i Cresta Awards New York per l’espot PEPSI ¨Numbers¨, Millor Espot Marketing Educatiu per l’ Espot “Sorolla Schools”, Staff Pck Genero.tv pel Videoclip George Harrison ¨What is Life¨, Millor Espot La Lluna per “El hombre que aparcó en la calle Jorge Juan”.

També, en la seua vessant cinematogràfica, amb el curtmetratge “Memory”, VESSMEDIA ha obtingut  diversos guardons i més de 70 nominacions en festivals, entre ells Millor Curtmetratge en Stock Your Fires Festival (Uk), Premi Especial en Porto7 Festival Internacional de Curtas-Metragens Do Porto (Portugal), Premi especial del Jurat en el Festival Internacional Florencio Varela (Buenos Aires), PremiExtraordinari en el XXXI Festival de Cinema de Navàs (Barcelona), entre molts altres.

www.vessmedia.es